Groepsactiviteit

Groepsactiviteit

Op zoek naar een groepsactiviteit? Onze archery attack set is enorm populair, u kunt de set huren en zelf alles regelen of u kunt zich laten verrassen en de organisatie uit handen geven. Alle opties zijn bespreekbaar. Voor een losse verhuur kunt u al terecht voor €150,- wilt u meer informatie neem contact met ons op.
Archery Attack

Archery Attack

Pijl en boogschieten, trefbal, rennen, vliegen, springen, glijden NU bij PRIMA Events archery attack! Een spannende activiteit die verschillende elementen van sporten combineerd. Het heeft veel weg van paintbal alleen dan met een pijl en een boog. Ook mogelijk i.c.m bubbelvoetbal.
Het spel

Het spel

Archery Attack is een spel dat wordt gespeeld met pijl en boog. Wordt je geraakt door een pijl, dan raak je niet gewond. Er wordt namelijk gespeeld met veiligheidspijlen. Dit zijn pijlen met een foamknop aan de punt. Daarnaast draag je een masker zodat je gezicht wordt beschermd. Weet jij als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden? Dan gaan jullie als winnaars naar huis!

Ook geschikt als kinderfeestje

Boog spannen Archery attack

Contact

Truus Wijsmullerpad 9
2331 GR LEIDEN
06-14169296
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons