Inschrijving Proefpakket Archery attack

Inschrijving Proefpakket Archery attack

Via onderstaand formulier is het mogelijk om uw zoon/ dochter in te schrijven voor het proefpakket van 5 weken. Wanneer: 15 juni 2018, 22 juni 2018, 29 juni 2018, 7 juli 2018 en 13 juli 2018. De lessen vinden plaats in de Sporthal Broekplein in Leiden De zijn van 16.30 uur tot 17.30 uur. Kinderen vanaf 9 jaar kunnen zich inschrijven.

Inschrijfformulier proefpakket

Archery Attack

Archery Attack

Pijl en boogschieten, trefbal, rennen, vliegen, springen, glijden NU bij PRIMA Events archery attack! Een spannende activiteit die verschillende elementen van sporten combineerd. Het heeft veel weg van paintbal alleen dan met een pijl en een boog. Ook mogelijk i.c.m bubbelvoetbal.

Inschrijfformulier proefpakket

Het spel

Het spel

Archery Attack is een spel dat wordt gespeeld met pijl en boog. Wordt je geraakt door een pijl, dan raak je niet gewond. Er wordt namelijk gespeeld met veiligheidspijlen. Dit zijn pijlen met een foamknop aan de punt. Daarnaast draag je een masker zodat je gezicht wordt beschermd. Weet jij als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden? Dan gaan jullie als winnaars naar huis!

Inschrijfformulier proefpakket

Ook geschikt als kinderfeestje

Boog spannen Archery attack

Contact

Truus Wijsmullerpad 9
2331 GR LEIDEN
06-14169296
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons