Algemeen

Algemeen

Actieve en gezonde medewerkers die op allerlei vlakken in beweging zijn, zijn waardevol voor uw bedrijf. Wij bieden ondersteuning bij het aanbieden van sportactiviteiten of het ontwikkelen van sportbeleid binnen uw bedrijf. Denk hierbij aan eenmalige of structurele sportactiviteiten, bedrijfsuitjes, beleid op sport en gezondheid etc.

Werkwijze

Werkwijze

Wij bieden maatwerk voor projecten en langlopende activiteiten binnen uw bedrijf op het gebied van bewegen en gezondheid. Samen met u kijken we naar de kansen binnen uw bedrijf. Wij staan altijd open voor een vrijblijvend gesprek.

Voor een vrijblijvend gesprekWaarschuwing

JFolder::create: Pad bevindt zich niet in open_basedir pad

 • Koningsspelen Leiden

  Koningsspelen Leiden

  PRIMA Events is vanaf het begin betrokken geweest als initiator en partner van de Koningsspelen Leiden. De Koningsspelen Leiden zijn uitgegroeid tot een structureel sportevenement, waarbij jaarlijks ruim 9000 kinderen van 33 verschillende scholen deelnemen. De Koningsspelen Leiden worden begeleid door studenten van de Hogeschool Leiden, ROC Leiden en leerlingen van verschillende middelbare scholen. Sinds december 2015 is de organisatie van de Koningsspelen Leiden ondergebracht in een autonome Stichting (Stichting Koningsspelen Leiden). PRIMA Events heeft zitting in de Stichting.
 • Beweeg je vrij op 5 mei

  Beweeg je vrij op 5 mei

  In opdracht van Comité 4 en 5 mei Leiden heeft PRIMA Events de sportmarkt "Beweeg je vrij op 5 mei" georganiseerd in de Leidse binnenstad.

  Naast de jaarlijkse markten en braderieën is, in samenwerking met een groot aantal Leidse sportverenigingen, de sportmarkt georganiseerd. De sportmarkt vond plaats op 5 unieke locaties in de Leidse Binnenstad. Kinderen (en hun ouders) konden gratis deelnemen aan de verschillende clinics en sportoefeningen. Er waren zelfs mooie prijzen te winnen.

 • Meidensoos lekker bezig

  Meidensoos lekker bezig

  In opdracht van Stichting Sportenderwijs heeft PRIMA Events een project opgezet om allochtone meiden, in de leeftijd van 10 tot 12 jaar, kennis te laten maken met verschillende sporten. 10 weken lang hebben de meiden, met een trainster van PRIMA Events, gastlessen gevolgd bij verschillende sportverenigingen. Doel van deze kennismaking is dat de meiden een sport vinden die bij hen past.


 

Overige Projecten

 

EUROPEAN PATENT OFFICE

EUROPEAN PATENT OFFICE

In opdracht van EPO verzorgen wij iedere week tennislessen voor kinderen van de werknemers van het bedrijf.

EPO is een internationaal bedrijf dat werkt met werknemers uit verschillende landen. Het bedrijf heeft een divers sportcomplex laten bouwen waarin verschillende sporten
kunnen worden aangeboden. PRIMA-Events is tot op heden verantwoordelijk voor de wekelijkse tennislessen.

Sportfeesten

Sportfeesten

Prima-events biedt een ruim assortiment aan sportfeestjes. De feestjes worden op maat gemaakt in overleg, iedere sport bestaat tot de mogelijkheid. 

 

Clinics

Clinics

In opdracht van verschillende scholen biedt Prima events sportclinics aan. Tijdens de clinics wordt een methodische lessenreeks gegeven door sportinstructeurs/ trainers. Door de ruime ervaring en groot netwerk is het mogelijk om iedere gewenste sport aan te bieden.

 

 

Volg ons.

Contact

Truus Wijsmullerpad 9
2331 GR LEIDEN
06-14169296
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons