Nieuwe datum Fortnite!!!

Fortnite evenement

Fortnite evenement


Op maandag 23 december 2019 organiseren wij een Fornite event in Leiden.

Deze editie wordt er een nieuw spelelement ingevoerd SQUADS, ben jij erbij om het in een team op te nemen tegen de andere teams?

We gaan voor de vierde keer Fortnite in levende lijven naspelen.

Natuurlijk zullen wij rekening moeten houden met de veiligheid en daarom zal iedere deelnemer een gezichtsbescherming van ons krijgen.
Het spel start bij één van de drie ingangen. Zodra het startsein is gegeven ga je op zoek naar een Nerfwapen, boog of foamfrisbee. Probeer zo lang mogelijk te overleven. Na een tijd zal een deel van de arena sluiten, zorg dat je daar niet terecht komt! Ben jij, met eventueel je teamgenoot, als laatste over? Dan ben jij de winnaar! Victory Royale!

Inschrijfformulier

Tijden en organisatie

Tijden en organisatie


De zalen worden ingericht met materialen waarbij je dekking kunt zoeken maar ook je eigen bunker kunt maken. Ook zal jullie speelveld verkleind worden net als in het échte spel.

Wij organiseren 2 ronden:
Ronde 1 10.00 uur – 11.30 uur 7 t/m 10 jaar
Ronde 2 12.00 uur - 13.30 uur 10 t/m 13 jaar

We spelen zoveel mogelijk spellen in 1,5 uur tijd. Daarnaast spelen we verschillende varianten van duo tot singel naar grote teams alles komt aan bod.

Neem mee:

* Zaalschoenen
* Sportkleding
* Flesje water

Inschrijfformulier

Kosten en inschrijven

Kosten en inschrijven


Deelname kost €12,50 per ronde

Locatie: Broekplein 2 in Leiden, sporthal Broekplein.

Lijkt dit je nou leuk? Schrijf je dan hieronder in.

Inschrijfformulier

Het spel

Het spel

Alle deelnemers starten bij 1 van de 3 ingangen van de arena. Na de countdown gaat iedereen naar binnen. Eenmaal binnen gaan de spelers op zoek naar een wapen, special powers, schuilplaatsen en munitie. De arena is opgebouwd uit 3 zalen die aan elkaar gekoppeld zijn. De zalen staan vol met schuilplaatsen, de spelleiders hebben op een aantal plaatsen special powers verstopt in de vorm van een hesje. De hesjes hebben verschillende kleuren die staan voor verschillende special powers. Zo hebben we een schild, speciale wapens maar is het ook mogelijk om een extra leven te vinden. Spelers die zijn geraakt verlaten rustig de arena, let op de eerste 10 spelers krijgen van de spelleiders een extra leven zodat zij meer kans maken in de volgende ronde. Iedere zaal heeft een aantal zwaailichten, na enige tijd gaan de zwaailichten aan, dit betekend dat die zaal zal sluiten, de wand zakt naar beneden of de deuren sluiten. Het speelveld wordt steeds kleiner. De laatste speler is de winnaar VICTORY ROYAL.

De zalen die zijn afgesloten worden door de spelleiders direct klaargemaakt voor de volgende ronde. Nu hoeft alleen de finale zaal worden klaargemaakt en we kunnen direct door naar de volgende ronde. Tijdens de eerste en tweede ronde zullen we verschillende spelvormen spelen. We beginnen met 1 vs 1 waarna we na enige tijd doorgaan naar duo’s oftewel 2 vs 2. De laatste spelvorm is de afsluitende vorm en in deze vorm spelen er meerdere teams tegen elkaar, lukt het jouw team om de meeste punten te verzamelen? Door samen te werken met jouw team heb je de beste kans om uit winnaar uit de bus te komen.

Inschrijfformulier

Uitleg Nerf pistolenInschrijven Forntine evenement op maandag 23 december 2019Contact

Truus Wijsmullerpad 9
2331 GR LEIDEN
06-14169296
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons