Peuter en kleutervoetbalschool

Nieuwe cursus

Nieuwe cursus

De Peuter- en Kleutervoetbalschool werkt met cursussen van 18 weken. Het is altijd mogelijk om gedurende een cursus in te stromen. Uiteraard mag een kind altijd eerst een keer komen proberen. Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een gratis proefles, klik hier om uw zoon/dochter aan te melden voor de gratis open training.

Voor alle data van de cursus klik hier.

Tijdens de proefles ontvangt u alle informatie over de voetbalschool, onze werkwijze en hoe u uw zoon/dochter (eventueel) in kunt schrijven.

Uiteraard is er dan ook alle gelegenheid voor u om uw vragen te aan ons te stellen.

Werkwijze

Werkwijze

Speciaal voor de kinderen die nog te jong zijn (3-5 jaar) om lid te worden van een voetbalvereniging bieden wij een wekelijkse voetbaltraining aan. Bij onze trainingen staat plezier in bewegen en het kennis maken met voetbal centraal. Naast het leren voetballen, besteden wij ook aandacht aan andere (in onze ogen) belangrijke thema’s. Hierbij moet u denken aan het leren samenwerken, wachten op hun beurt, etc.

Trainers

Trainers

De trainers hebben allen affiniteit met de doelgroep. Verder beschikken de trainers over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast is er altijd minimaal één trainer aanwezig die beschikt over zijn of haar (kinder)EHB(S)O. Op iedere zes kinderen zal er één trainer zijn. Hierdoor kunnen wij de kinderen de aandacht geven die zij op deze jonge leeftijd nodig hebben.

Tijdsduur

Tijdsduur

De training duurt 45 minuten. Dit doen wij, omdat uit onze ervaringen blijkt dat kinderen van deze leeftijd over het algemeen het op kunnen brengen hun concentratie en aandacht gedurende 45 minuten vast te houden.

Voor de exacte data klik hier
Materialen

Materialen

De materialen die tijdens de trainingen worden gebruikt zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo worden de lichtste ballen gebruikt en spreekt het overige materiaal de doelgroep aan.

 

 

 

Volg ons.

Contact

Truus Wijsmullerpad 9
2331 GR LEIDEN
06-14169296
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons