Archery Attack

Groepsactiviteit

Op zoek naar een leuke, actieve en spannende groepsactiviteit? Onze Archery Tag set is enorm populair. U kunt de set huren en zelf alles regelen of u kunt zich laten verrassen en de organisatie uit handen geven. Alle opties zijn bespreekbaar. Voor een losse verhuur kunt u al terecht voor €150,- wilt u meer informatie neem contact met ons op.

Archery Tag

Pijl en boogschieten, trefbal, rennen, vliegen, springen, glijden NU bij PRIMA Events Archery Tag! Een spannende activiteit die verschillende elementen van sporten combineerd. Het heeft veel weg van paintbal alleen dan met een pijl en een boog.

Het spel

Archery Tag is een spel dat wordt gespeeld met pijl en boog. Wordt je geraakt door een pijl, dan raak je niet gewond. Er wordt namelijk gespeeld met veiligheidspijlen. Dit zijn pijlen met een foamknop aan de punt. Daarnaast draag je een masker zodat je gezicht wordt beschermd. Weet jij als team goed samen te werken zodat de tegenstanders uitgeschakeld kunnen worden? Dan gaan jullie als winnaars naar huis!

Ook geschikt als kinderfeestje

Archery Tag is ook geschikt voor kinderfeestjes. Hiernaast vindt u twee video’s. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Video afspelen
Video afspelen