Peuter- en Kleutervoetbal

Meld uw kind aan voor een

We mogen weer!!!

Beste voetballer,

Gelukkig mogen we (eindelijk) weer voetballen!!! We hebben jullie gemist en kunnen niet wachten om weer door de zaal te rennen, doelpunten te maken en jullie een high-five te geven.

Wij vinden het super leuk dat we jou vanaf zondag 30 mei weer kunnen verwelkomen. De lestijden blijven hetzelfde:
Les 1 van 09.45 uur tot 10.30 uur
Les 2 van 10.45 uur tot 11.30 uur

Helaas mogen papa en mama nog niet mee naar binnen. Dit betekent dat zij jou tot de voordeur mogen brengen en wij jou daar ook weer terug brengen. Wij hopen dat papa en mama tijdens het wachten lekker van het zonnetje kunnen genieten.

Dikke high-five,

De trainers

Werkwijze

Speciaal voor de kinderen die nog te jong zijn (3-5 jaar) om lid te worden van een voetbalvereniging bieden wij een wekelijkse voetbaltraining aan. Bij onze trainingen staat plezier in bewegen en het kennis maken met voetbal centraal. Naast het leren voetballen, besteden wij ook aandacht aan andere (in onze ogen) belangrijke thema’s. Hierbij moet u denken aan het leren samenwerken, wachten op hun beurt, etc.

Trainers

De trainers hebben allen affiniteit met de doelgroep. Verder beschikken de trainers over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast is er altijd minimaal één trainer aanwezig die beschikt over zijn of haar (kinder)EHB(S)O. Op iedere zes kinderen zal er één trainer zijn. Hierdoor kunnen wij de kinderen de aandacht geven die zij op deze jonge leeftijd nodig hebben.

Tijdsduur

De training duurt 45 minuten. Dit doen wij, omdat uit onze ervaringen blijkt dat kinderen van deze leeftijd over het algemeen het op kunnen brengen hun concentratie en aandacht gedurende 45 minuten vast te houden.

Voor de exacte data:

Materialen

De materialen die tijdens de trainingen worden gebruikt zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo worden de lichtste ballen gebruikt en spreekt het overige materiaal de doelgroep aan.

Richtlijnen coronavirus

(Voorzorgs)maatregelen inzake COVID-19

Wij zijn erg blij dat de lessen weer opgestart kunnen worden. Uiteraard doen wij er alles aan om aan de lessen binnen de gestelde richtlijnen van de overheid te kunnen uitvoeren.

Hierdoor is het helaas niet toegestaan om ouders binnen te ontvangen. De kinderen worden bij de voordeur opgevangen en daar na de les weer teruggebracht bij de ouder(s)/verzorger(s).

KOSTEN

Peuter- en kleutervoetbal
134,-
  • Volledige cursus
  • 18 lessen
  • Voor alle peuters en kleuters
PRIMA events